SOL SABİT
SAĞ SABİT
İstanbul
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63240.264$

Riot Forge,Song Of Nunu: A League Of Legends Story’nin 1 Kasım 2023’te Çıkacağını Duyurdu

Riot Forge,Song Of Nunu: A League Of Legends Story’nin 1 Kasım 2023’te Çıkacağını Duyurdu
Riot Forge Tequila Works’ün geliştirdiği hikâye odaklı macera oyunu Song of Nunu: A League of Legends Story™’nin 1 Kasım 2023 Çarşamba gününde Nintendo Switch™ ve Steam, GOG ve Epic Games Store aracılığıyla PC platformları için çıkış yapacağını duyurdu.
HEPİ HABER ÖZET ALTI

Riot Forge Tequila Works’ün geliştirdiği hikâye odaklı macera oyunu Song of Nunu: A League of Legends Story™’nin 1 Kasım 2023 Çarşamba gününde Nintendo Switch™ ve Steam, GOG ve Epic Games Store aracılığıyla PC platformları için çıkış yapacağını duyurdu.

 

Ayrıca oyunun ilerleyen zamanlarda diğer oyun konsolları için de çıkış yapacağını açıkladı. Hem temel oyun hem de Collector’s Edition sürümü ön siparişe açıldı. Şirket aynı zamanda gizemli ve büyülü Bandle Şehri dünyasında geçen, Lazy Bear Games’in geliştirdiği üretim odaklı rol yapma oyunu Bandle Tale: A League of Legends Story™’yi de duyurdu.

 

Song of Nunu: A League of Legends Story™ artık dijital mağazalardan ön siparişle 29,99 $ karşılığında alınabilir. Oyunu ön siparişle alanlar bonus hediye olarak bir dijital sanat kitabına da sahip olacak. Ayrıca bir adet Willump pelüşü, bir adet poro pelüşü, bir adet Song of Nunu sanat kitabı, dört adet Freljord kartpostalı, beş adet koleksiyonluk mineli rozet, bir adet koleksiyonluk poster ve bir adet açılır diorama içeren fiziksel Collector’s Edition sürümü de 99,99 $ karşılığında merch.riotgames.com adresinden alınabilecek. Ayrıca Collector’s Edition sürümünü edinenlere stoklarla sınırlı olarak Nunu pelüş şapkası hediye edilecek. 

 

Song of Nunu: A League of Legends Story™’ oyuncuları LoL’ün en çok sevilen şampiyonlarından iki yakın dost Nunu ve Willump’la unutulmaz bir yolculuğa çıkıyor. Oyuncular s ert fırtınalar, vahşi kurtlar ve efsunlarla dolu ayaz kesmiş bir diyar olan Freljord’da dere tepe demeden yürüyecek, tırmanacak ve kızakla kayacak. Ayrıca donmuş bölgelerde ilerlemek için zekâlarını konuşturacak ve buzun altında yatan gizemleri açığa çıkaracak.

 

Song of Nunu: A League of Legends Story™’nin tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.

 

Riot Forge’un yeni açıklanan yapımı Bandle Tale: A League of Legends Story™’de oyuncular Bandle Şehri’nin minik ve tuhaf sakinlerinden olan ve kendi oluşturdukları bir yordle olarak oynayacak. Bandle Şehri’nin bozulan geçit ağı dünyayı kaosa sürüklerken dengeyi tekrar sağlamak size düşüyor. Oyuncular Bandle Şehri’ni kurtarıp tüm sakinlerini bir araya getirmek amacıyla gözde League of Legends şampiyonlarından aldıkları görevleri tamamlamak için kaynak toplayıp üretim yapacak. Rahat bir oynanış sunan bu yapım, çok sayıdaki LoL severin yanı sıra ”sakin bir oyun” arayan oyunculara ve çok daha fazlasına hitap edecek. 

 

Oyunla ilgili çıkış tarihi ve Collector’s Edition içerikleri gibi daha fazla detay yakında açıklanacak.

 

Bandle Tale: A League of Legends Story™’nin duyuru videosunu buradan izleyebilirsiniz.

 

Riot Forge Direktörü Andrew Hoffacker, ”Hem Song of Nunu hem de Bandle Tale, Riot Forge’un ne olduğu bir kez daha gösterdi. Gerek Tequila Works ve gerekse Lazy Bear Games’teki hikâye anlatımıyla ilgili tutkularını her daim sergileyen ve League of Legends evrenine yepyeni bir bakış açısı getirmeye özen gösteren inanılmaz yaratıcı geliştiricilerle çalışıyoruz,” diyor ve ekliyor, ”Bu stüdyolar Runeterra’yı LoL hayranları için zenginleştirip iç ısıtan ve duygusal deneyimler ortaya koymanın yanı sıra oyunculara bu unutulmaz dünyayı keşfedebilmeleri için bir başlangıç noktası da sunuyor.”

 

Song of Nunu: A League of Legends Story™ ve Bandle Tale: A League of Legends Story™ öğelerini içeren basın kitine buradan ulaşabilirsiniz. 

 

 

Riot Forge Hakkında

2019’da kurulan Riot Forge oyuncu ve geliştirici odaklı bir yayımcı şirket. Şirketin misyonu, özel olarak üretilmiş ve ”tamamlanabilir” oyunlar geliştirerek League of Legends evrenini yeni oyunculara ve platformlara taşımak. 

 

Forge, Riot’un araştırma ve geliştirme programına yardımcı olan ve Riot Games’in parçası olan bir yayın markası. Forge oyunları partner stüdyolarımız tarafından geliştirilip Riot Forge tarafından yayınlanacağı için Forge’un yoğunlaştığı alan Riot Games haricindeki deneyimli stüdyolarla çalışmak. Çıkarılan her bir oyun League of Legends dünyasını genişletecek ve oyuncuların LoL’ü daha önce hiç olmadığı gibi deneyimlemesini sağlayacak.

 

Riot Games Hakkında

Riot Games 2006 yılında en oyuncu odaklı oyunları geliştirmek, yayınlamak ve desteklemek amacıyla kuruldu. Riot’un 2009 yılında yayınladığı ilk oyunu League of Legends dünya çapında beğeni topladı. LoL o günden bu yana dünyanın en çok oynanan PC oyunu oldu ve esporun kısa sürede gösterdiği büyük gelişimin yolunu açtı. LoL ikinci on yılına adım atarken Riot oyunu geliştirmeye devam ediyor ve Teamfight Tactics, Legends of Runeterra, VALORANT, League of Legends: Wild Rift, Riot Forge ve geliştirme sürecindeki çeşitli oyunlarla oyunculara yeni deneyimler sunuyor. Riot bir yandan da müzik, çizgi hikâyeler, kutu oyunları ve Emmy ödüllü animasyon dizisi Arcane gibi çoklu ortam projeleri aracılığıyla Runeterra dünyasını genişletiyor.

 

Brandon Beck ve Marc Merrill tarafından kurulan Riot’un ana ofisi Kaliforniya eyaletinin Los Angeles şehrinde bulunuyor. Ayrıca şirketin dünya çapında 4500’den fazla Riotçusu ve 20’den fazla ofisi var.

 

Tequila Works Hakkında

Tencent ailesinin bir parçası olan Tequila Works, S.L., 2009 yılında Raúl Rubio Munárriz (Deadlight, RiME ve The Invisible Hours’ın yönetmeni) ve Luz Sancho Rodríguez tarafından kurulmuştur. Tequila Works’ün ilk oyunu olan BAFTA adayı ”Deadlight”, 2012 yılında Microsoft Studios tarafından yayınlanmıştır. SPVR ve MWMi ile birlikte ”The Sexy Brutale”, ”RiME”, ”WonderWorlds”, ”The Invisible Hours” ve ”Groundhog Day: Like Father Like Son”ı ve Google ile birlikte ”GYLT”i de yayınlayan stüdyo, son olarak Riot Forge ortaklığında yakında çıkış yapacak Song of Nunu: A League of Legends Story’ye de imzasını atmıştır. Tequila Works’ün iş felsefesi tutku dolu eserlere öncelik vermektir. Ekip video oyunu, animasyon ve çizgi roman sektörlerinin deneyimli ve yetenekli üyelerinden oluşmaktadır. Tequila Works ekibi yaratıcılık becerilerini sınamaktan, dünyanın güzelliğine ve çılgınlığına her gün hayranlıkla tanık olmaktan keyif alır. TequilaWorks.com adresinde bizi ziyaret edin ya da sosyal medyada @TequilaWorks etiketiyle bize ulaşın. 

 

 

Lazy Bear Games Hakkında

Nikita Kulaga ve Slava Cherkasov tarafından kurulan Lazy Bear Games, Litvanya’nın Vilnius şehrinde bulunan uluslararası bir video oyun geliştirme stüdyosudur. Graveyard Keeper, Punch Club, Punch Club 2: Fast Forward ve Swag and Sorcery gibi yapımlarda emeği geçen stüdyo PC ve konsol oyunları geliştirmektedir. Stüdyonun esas odağı muhteşem piksel çizimleriyle birlikte ilginç dünyalar oluşturmak ve eğlenceli hikâyeler sunmak. Unutulmaz oyun deneyimleri sunma amacıyla bir araya gelmiş tutkulu oyun tasarımcıları, yazılımcılar ve sanatçılardan oluşan ayrılmaz bir ekip olarak sayıca az olmamız sayesinde eşsiz fikirleri keşfedebiliyor, oyun mekanikleriyle denemeler yapabiliyor ve her bir piksele sihrimizi aktarabiliyoruz. Bizi lazybeargames.com sayfasında ziyaret edebilir ve sosyal medyada @LazyBearGames adresiyle bulabilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.